Rundvlees

Dagelijks wordt voor ons het beste rundvlees geselecteerd. Wij kiezen niet voor de massa, maar uitsluitend voor het beste stukje vlees, wat met zorg grootgebracht is.
Lees meer >>

 

Black angus beef

Wist u al dat u bij ons ook Black Angus Beef kunt kopen, van het originele Schotse Aberdeen Angus ras? U kunt altijd kiezen uit de Angus Rib Eye of de Angus Biefstuk.
Lees meer >>

 

Rosé kalfsvlees

Ook wij denken mee in het dierenwelzijn. Dat is de reden dat we uitsluitend rosé scharrel kalfsvlees verkopen en dit tegen de normale prijs van het reguliere kalfsvlees. Lees meer >>

Kip & kalkoen

Kip is geen stuntartikel, daarom besteden wij erg veel zorg en liefde aan de inkoop en de verwerking van dit geliefde product. U kunt met een gerust hart bij ons uitstekende kip kopen.
Lees meer >>

 

Biologische kip & scharrelkip

Exclusieve biologische kip: Gelrehoen kip is vast in ons assortiment te vinden. Andere kipsoorten zijn verkrijgbaar op bestelling. Zo vindt u ook bij ons Label Rouge en Bourgondische scharrelhoen.
Lees meer >>

Iberico varkensvlees

Het Iberico varken, is een zwart gekleurd varken met zwarte poten, in het Spaans: pata negra. Deze smaakvolle varkens zijn afkomstig uit Spanje, nabij de Portugese grens en het schiereiland Iberico.
Lees meer >>

 

Jambon Méditerranée

Exclusief verkrijgbaar bij ons: Jambon Méditerranée. Dit is een rauwe ham die exclusief geïmporteerd wordt. De smaak zit tussen een Spaanse Serranoham en een Italiaanse Parmaham in.
Lees meer >>

Wild & Gevogelte

Afhankelijk van het seizoen, voeren wij ook een aantal wildproducten. Als u wild zou willen eten, raden we u ook ten zeerste aan om het even te bestellen, om een eventuele teleurstelling te voorkomen.
Lees meer >>

 

Hollands lamsvlees

Wij zijn uw specialist waar u vers Hollands lamsvlees kunt kopen. Hollands lamsvlees/zuiglam is te herkennen aan de subtiele smaak, de malse structuur en de licht ziltige uitgesproken smaak. 
Lees meer >>

 

Eigen inkoop

Iedere maandag toert Jan Gelderblom, vakslager en franchisegever, naar boer Evert-Jan van der Brink in Wekerom om zelf de 'dikbillen' te selecteren die uiteindelijk bij u op het bord belanden.
Lees meer >>