Over ons

Passie voor het slagersambacht, met vooruitstrevende ambities. Service en kwaliteit, dat is waar wij voor staan.

Wij kunnen heel erg veel maken en doen. Maak eens een rondje over onze website, zo kunt u een goede impressie krijgen van onze slagerij & partyservice. Alle informatie over ons assortiment is te vinden op onze website. Klik hier voor onze ingrediëntenverantwoording.

Heeft u nog andere vragen of wensen, dat is onze uitdaging. Kom gerust eens langs in onze winkel, bel ons of stuur een mail en wij zullen u niet teleurstellen. Wilt u een offerte aanvragen, dan kan dat ook via de mail.

Wij bezorgen bestellingen in en om Ridderkerk. Dit gaat altijd in overleg. Buiten Ridderkerk zijn er kosten aan de bezorging verbonden.

Wij bedienen u graag naar al uw wensen.