Gelderblom Ridderkerk

Welkom bij Slagerij & Partyservice Gelderblom Ridderkerk

Passie voor het slagersambacht, met vooruitstrevende ambities. Service en kwaliteit, dat is waar wij voor staan.

U vindt bij ons het vertrouwde assortiment, van de kwaliteit zoals u gewend bent. Zo hebben wij heerlijk vlees, de lekkerste vleeswaren en vele mogelijkheden op het gebied van partyservice en catering.

Wij kunnen heel erg veel maken en doen. Maak eens een rondje over onze website, zo kunt u een goede impressie krijgen van onze slagerij & partyservice. Mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Uiteraard bent u altijd van harte welkom bij ons in de winkel.​​​​​​​

Wij zijn open voor u!

De impact van het coronavirus op onze maatschappij is groot. Ook in deze tijd staan wij voor u klaar in onze slagerij om u te voorzien van vers vlees, vleeswaren en andere ambachtelijke vleesproducten. Persoonlijk en met deskundig advies.

Verkort de wachttijd in de winkel door te bestellen. Bel of mail uw bestelling.

Geef uw bestelling door →

fEESTDAGEN 2021

Voor een CULINAIRE kerst bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een feestelijk diner hebben wij genoeg keuze uit ons KWALITEITSVLEES. Bij veel families hoort GOURMETTEN bij de decembermaand. Alle gourmet gaat deze maand op 1 persoons schaaltjes. Onze SALADESCHOTELS zijn te bestllen vanaf 2 perosnen.

Wij wensen u fijne feestdagen!

KERSTBESTELLIJST 2021 →

belangrijke info 2021

KERSTBESTELLING inleveren t/m 18 december
Daarna kunnen we niet garanderen dat alles nog geleverd kan worden.

Donderdag 23 DECEMBER - hele dag GESLOTEN

Vrijdag 24 DECEMBER - vanaf 6.00 uur OPEN

BESTELLINGEN buiten aan de kraam AFHALEN, ALLEEN PINNEN

EXTRA BOODSCHAPPEN - inde winkel doen

Wilt u spaarpunten inleveren? Dan van tevoren in de slagerij een KADOBON regelen

CONTROLEER THUIS UW BESTELLING

Klantenkaart

Spaar gratis mee!

Wij willen oprecht iedere klant bedanken voor zijn of haar bezoeken aan onze winkel en daarom hebben wij zelf een uniek spaarsysteem ontwikkeld en dit is geheel kosteloos voor u. Bij elke aankoop, groot of klein, spaart u al mee.

Iedere euro die u bij ons aan boodschappen besteedt, krijgt u van uw Gelderblom-slager gratis een punt bijgeschreven op uw Gelderblom klantenkaart. Deze punten kunt u ook weer geheel kosteloos inwisselen tegen fantastische cadeaus, waardecheques en de lekkerste vleesproducten.

Het enige wat wij van u vragen, is € 5,00 borg voor de pas. Mocht u besluiten te stoppen met sparen of te verhuizen, dan krijgt u van ons de borg weer terug. Zo spaart altijd GRATIS mee voor de leukste presentjes.

Bedankt voor uw bezoek, dit is de unieke service van Gelderblom.

Klantenkaartfolder →

beloningen

Let op! De steelpan met deksel, kookpan met deksel (24cm & 26cm) en wok (30cm) zijn niet geschikt voor inductie. Vraag de slager voor een alternatief.

Zoekt u nog iets wat niet op onze folder staat, wij kunnen nagenoeg alles verzorgen. U vraagt en wij gaan op pad. Vraag het in de winkel aan één van onze medewerkers, of laat het weten per mail.