Gelderblom Ridderkerk

Winter specialiteiten

Specialiteiten

Elk seizoen heeft haar eigen keuken. In de koude maanden van het jaar is het tijd voor karakteristieke winterspecialiteiten; specialiteiten die uitstekend passen bij diverse stamppotten of erg lekker zijn op brood.

Casselerrib, met been
Bakbloedworst
Kaantjes
Ontbijtspek
Diverse Belgische patés
Quiches

Speksoorten

Bij uw warme maaltijd geeft spek iets extra’s. Ook bij de stamppotten geven onze speksoorten een heerlijke smaak.

Mager gerookt spek; stukjes, plakjes of dobbelsteentjes
Vet gerookt spek
Vers mager spek
Zeeuws-spek
Katenspek
Saté spek
Spekrollade; naturel of mosterd
Zuurkoolspek
Lardeerspek

Rookworst

Alle rookworsten zijn voorgegaard en gevacumeerd. De worsten zijn verpakt per 250 gram. De Ridderkerkse rookworst is verkrijgbaar in diverse gewichten.

Runderrookworst
Gelderblom fijne rookworst
Gelderblom grove rookworst
Ridderkerkse fijne rookworst (grover dan Gelderblom fijne rookworst)

Stamppotten

Stamppotten behoren helemaal bij de koudere maanden van het jaar, maar ook daar buiten kunt u bij ons terecht voor heerlijke, goed gevulde stamppotten voor de stevige trek.

Volop vitamines! Alle stamppotten zijn royaal gevuld met vlees en worst.

Boerenkool gebakken spekjes en rookworst
Zuurkool met vlees en rookworst
Hutspot met veel vlees
Andijviestamppot met gebakken spekjes
In wissel assortiment bieden wij nog diverse andere stamppotten.

De stamppotten zijn op ieder gewenst gewicht verkrijgbaar.

Wij leveren jus uit eigen keuken, die u zo kunt opwarmen in de magnetron.

Voor uw gemak verpakken wij de stamppotten in magnetronbestendige verpakking. Even een paar minuutjes opwarmen in de magnetron en klaar is uw maaltijd!​​​​​​​