Voor- en nagerechten

Voorgerechten naar eigen recept

Een kleine greep uit onze voorgerechten. Alle voorgerechten kunnen uitgebreid worden met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

  • Carpaccio tapenade: gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla.
    Per portie € 4,95

  • Carpaccio compleet: dun gesneden ossenhaas met rucola sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, dressing en kruiden. 
    Per portie
     € 6,95
  • Meloen en rauwe ham.
    Per stuk € 1,35

  • Roompaté: uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood.
    Per portie € 3,95
  • Garnalen cocktail: Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus. Per portie € 6,95
  • Vitello tonnato: dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken.
    Per portie € 6,95

Nagerechten uit eigen keuken

Voor een lekker nagerecht kunt u bij ons terecht.

U kunt kiezen uit

  • Verse fruitsalade
  • Diverse soorten bavaroise
  • Ijs met slagroom

Weersverwachting

C
Vandaag
18.0°C
geheel bewolkt
Wind: noord 3 m/sec
A
zondag
25°C
A
maandag
26°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 18:00 uur
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 19:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Vlietplein 107, 2986GK Ridderkerk
Telefoon: 0180-424741 Telefoon: 0180-424741
E-mail: ridderkerk@slagerijgelderblom.nl
KVK: 24249964

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.