Voor- en nagerechten

Voorgerechten naar eigen recept

Een kleine greep uit onze voorgerechten. Alle voorgerechten kunnen uitgebreid worden met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

  • Carpaccio tapenade: gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla. 
    Per portie € 4,95
  • Carpaccio compleet: dun gesneden ossenhaas met rucola sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, dressing en kruiden. 
    Per portie
     € 6,95
  • Meloen en rauwe ham. 
    Per stuk € 1,35
  • Roompaté: uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood. 
    Per portie € 3,95
  • Garnalen cocktail: Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus. Per portie € 6,95
  • Vitello tonnato: dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken. 
    Per portie € 6,95

Nagerechten uit eigen keuken

Voor een lekker nagerecht kunt u bij ons terecht.

U kunt kiezen uit

  • Verse fruitsalade
  • Diverse soorten bavaroise
  • Ijs met slagroom