Gelderblom Ridderkerk

Gelderblom Ridderkerk

Ons assortiment



HERFST SPECIALITEITEN

Elk seizoen heeft haar eigen keuken. In de koude maanden van het jaar is het tijd voor karakteristieke Hollandse specialiteiten; specialiteiten die uitstekend passen bij diverse stamppotten of erg lekker zijn op brood.

Lees meer →


Aanbiedingen

Iedere week bieden wij een aanbod van extra laag geprijsde specialiteiten. Zo heeft u de mogelijkheid om dagelijks een ander kwaliteitsproduct voor een klein prijsje te kopen.

Lees meer →


Geldercheque

Onze eigen waardebon, leuk om te geven en altijd lekker om te krijgen.

U kunt zelf uw bedrag kiezen en wij verpakken het mooi in een cadeauzakje voor u. Tevens is deze cheque in te wisselen bij elke Gelderblom-winkel.







Afbeelding

Vers belegde broodjes

Heerlijk voor de lunch!

Voor de lunch leveren wij heerlijk vers belegde broodjes met vleeswaren en salades uit eigen keuken. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse bol rosbief carpaccio, petit pain met brie, honing en walnoten, petit pain met filet americain of een petit pain gezond.


Bedrijven

Ook voor uw bedrijf kunnen wij belegde broodje voor de lunch verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bestel uw broodjes ruim van te voren om teleurstellingen te voorkomen.


Salades

Of het nu gaat om salades voor de toast of volledige maaltijdsalades, voor beide kunt u bij ons terecht. Bijna al deze salades maken we zelf met verse ingrediënten en naar onze eigen receptuur. De schepsalades hebben we altijd in de toonbank liggen, waarbij we veel rouleren in het assortiment en de maaltijdsalades gaan op bestelling.

Lees meer →


Paul's pie

De nieuwe trend in lekker eten: The Traditional New Zealand Pie!

In Nieuw-Zeeland en Australië is de pie een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken. Paul's Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg en kan vanuit de hand genuttigd worden. 'Finger-licking good' is het gezegde in Nieuw-Zeeland. Roomboterbladerdeeg zorgt voor het puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel en de malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. Geniet van deze 'down-under' traditie en van de kwaliteit van Paul's Pie.

Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden (let op: niet in de magnetron!).

Onder 7 graden en goed afgedekt tot 5 dagen houdbaar.


Afbeelding

Maaltijden & soepen van de traiteur

Al onze maaltijden komen uit eigen keuken en zijn van de kwaliteit zoals u van een echte traiteur kan verwachten. Wij maken de traiteursmaaltijden zelf in onze winkel in Ridderkerk. De meeste basisingrediënten hebben we uiteraard zelf in huis. De overige ingrediënten moeten vooral vers zijn en kopen we in, bijvoorbeeld bij de groentespecialist. Ook hierbij staan kwaliteit en versheid bovenaan.

Onze goedgevulde (maaltijd) soepen zijn van superieure kwaliteit. Wij zijn van mening dat als je een kopje soep wilt eten, je daar ook van moet kunnen genieten. Zo maken wij wekelijks kleine porties om het zo vers mogelijk te houden en we vullen ze flink, met vlees, balletjes gehakt, etc. Wij denken altijd in het gemak van de klant.

Lees meer →


Barbecue

Genieten van de barbecue kan pas echt als de producten op het rooster van goede kwaliteit zijn. En dat is precies wat u van ons vlees kan verwachten. Vlees is uiteraard onze passie, maar ook voor een stukje vis, vega of groente kunnen wij u van dienst zijn. 

Lees meer →







Worst & vleeswaren

Bij Arnhem Rookworststad 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen in de categorieën Specialiteiten en Grof.  Bij de vakwedstrijden van de VAS beurs in november 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen voor de fijne rookworst. Een prestatie waar wij allen trots op zijn!

Lees meer →


Afbeelding

Gehakt & vlugklaar

Vlug- en panklare artikelen zijn erg geliefd. Korte bereidingstijd, een goede portie per persoon en makkelijk te bereiden, zonder nog extra toevoegingen er aan toe te voegen. Het zijn echte gemaksproducten. Het grootste bestandsdeel van deze producten is gehakt.

Elke maandag kunt u bij ons van uw voordeel genieten. Iedere maandag zijn veel van onze vlugklaarproducten 4 halen en 3 betalen. Uw voordeel is dat u elke 4e GRATIS krijgt van ons.

Wij hebben een zeer ruim assortiment vlugklaar artikelen. Zelfs zo veel, dat we iedere week weer keuzes moeten maken. Iedere week hebben wij circa 15 producten en voor de afwisseling variëren we onder andere uit de volgende producten.

TIP! Black Angus burger

Een stoere burger uit eigen keuken. Mag rosé gebakken worden.

Lees meer →


Grill & snacks

Sinds kort hebben wij buiten ook een grill, om nog meer specialiteiten te kunnen verkopen. Alle grillproducten worden dagvers afgebakken en zijn vaak warm mee te nemen. We willen zo veel mogelijk voeren, maar dat kan niet altijd tegelijk. Keuze is er wel altijd voldoende.

Laat u verrassen door de wekelijkse specialiteiten.

Kip uit de grill

Hele kip
Halve kip
Kippenbouten
Kipkluifjes
Drumsticks

Grillworst

Grillworst naturel
Grillworst met kaas
Sambal kaas grillworst
Saté grillworst
Spaanse grillworst
Bami grillworst
Kip grillworst
Kip kaas grillworst
Glutenvrije grillworst

Diverse specialiteiten

Spare ribs
Gehaktballen
Grillstengels
Spekfingers
Tortilla's
Gevulde stokbroden
Pizza's
Calzone broodjes
Saucijzenstaven
Gelders gebraad


Sambal kaas grillworst

Onze nieuwe ontwikkeling uit eigen worstmakerij, is er weer één om trots op te zijn. Al waren we al in het rijke bezit van maar liefst acht soorten grillworst, in 2013 is ook nummer negen geboren. Als echte grillworstverkopers kregen we veel vraag naar een wat pikantere smaak. Na een half jaartje ontwikkeling hebben we dan ook weer een zeer exclusieve smaak die we met trots mogen aanbieden. Buiten dat de sambal kaas grillworst echt weer een eigenwijze Gelderblom uitvinding is, is het echt een aanrader voor ieder.

De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies: 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.