Winterspecialiteiten

Karakteristieke winterspecialiteiten uit eigen worstmakerij en keuken. Specialiteiten die uitstekend passen bij diverse stamppotten of erg lekker zijn op brood.
Lees meer >>

Worst & vleeswaren

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden.
Lees meer >>

Maaltijden & soepen

Geen zin om te koken, geen probleem. Dat doen wij met de grootste zorg voor u. Grote of kleine eter is ook geen probleem, u kunt zelf uw eigen hoeveelheid samenstellen.
Lees meer >>

Paul's pie

De nieuwe trend in lekker eten: The Traditional New Zealand Pie! In Nieuw-Zeeland en Australië is de pie een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken.
Lees meer >>

Grill & snacks

Sinds kort hebben wij buiten ook een grill, om nog meer specialiteiten te kunnen verkopen. Alle grillproducten worden dagvers afgebakken en zijn vaak warm mee te nemen.
Lees meer >>

Sambal kaas grillworst

Onze nieuwe ontwikkeling uit eigen worstmakerij, is er weer één om trots op te zijn. Al waren we al in het rijke bezit van maar liefst acht soorten grillworst, in 2013 is ook nummer negen geboren.
Lees meer >>

Gehakt & vlugkaar

De laatste jaren is de trend dat er veel gehakt gegeten wordt. Het is erg veelzijdig, maar vooral ook erg lekker en lekker snel klaar. Dat is de reden dat wij aan dit geliefde product ook extra zorg besteden.
Lees meer >>

Barbecuepakketten

U heeft bij ons de keus uit een standaard barbecuepakket tot een Exclusief barbecuepakket met exclusieve specialiteiten. Ook de kleintjes vergeten wij niet met het 'Barbecue Pakket Kids'.
Lees meer >>

Official dealer Kamado Barbecue

De Kamado is de keramische bbq van topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze kamado buitenkeuken is gemaakt van hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal.
Lees meer >>