Horeca en bedrijven

Naast slagerij, catering en partyservice zijn wij ook uw “groothandel” en leverancier voor grote en kleine bestellingen in Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Rhoon, Poortugaal en Barendrecht. Uiteraard kunnen we altijd nog verder.

Wij leveren alles naar het gemak van de klant: vers, vacuüm verpakt, verpakt in porties naar wens, voorbewerkt of kant-en-klaar. Vanzelfsprekend bezorgen wij alles tot in de keuken, of op locatie.

Wij leveren ons vlees en vleesproducten o.a. aan
  • Cruiseschepen
  • Reguliere scheepvaart
  • Diverse horeca
  • Restaurants
  • Eetcafés
  • Lunchrooms
  • Broodjeszaken
  • Grootkeukens
  • Instellingskeukens
  • Gemeentelijke instellingen
  • Verenigingen
  • Sportkantines
  • Patatzaken
  • Grillrooms

Interesse?
Laat het ons weten via de mail en wij bellen u terug om een afspraak met u te maken. Wij nemen de tijd om uw wensen (bij u) door te nemen en maken een scherpe offerte voor u.

U kunt ons overdag ook bereiken op 0180-424741.

geheel bewolkt
Wind: noord 3 m/sec