Gelderblom Ridderkerk

Gelderblom Ridderkerk

Buffetten

met liefde en passie bereid...

Wij kunnen buffetten voor u verzorgen, geheel naar uw eigen wens. Hoeveelheden en prijzen zijn afhankelijk van samenstelling, lunch, diner, of feestavond. Wij maken graag een passende offerte voor u. Bekijk onze cateringfolder ter inspiratie. Ook hieronder vindt u voorbeelden van een thema buffet. U kunt uw buffet ook samenstellen zo u zelf wilt.


Hollands buffet

Ham-witlofschotel
Boontjes-katenspekschotel
Rundvleesschotel
Prei-gehaktschotel
Zalm broccolischotel
Asperge beenhamschotel
Knakworst
Gehaktballen in jus
Spare ribs
Varkenshaas in champignonroomsaus
Kipdrumsticks
Aardappelpuree of -gratin
Krieltjes
Poffermix (aardappelwedges)

winterbuffet

Van september tot en met maart.

Erwtensoep met rookworst
Jus

Stamppotten

Boerenkool
Peen en uien
Bieten
Zuurkool
​​​​​​​Andijvie

Vlees

Rundvlees
Speklap
Gehaktbal (groot of klein)
Rookworst

 

oosters buffet

Nasi
Bami
Witte rijst
Mihoen
Kroepoek
Atjar tjampoer
Zoete kip
Kiphaas saté
Babi pangang
Kip-kerrie
Rendang

Italiaans buffet

Tortellini
Ravioli
Lasagne
Macaroni
Pastasalade
Spaghetti

Ter aanvulling

Biefstuk stroganoff
Jachtschotel
Boeuf Bourguignon
Beenham in honing-mosterdsaus
Kruidenboterschotel met stokbrood



Koude buffetten

Al onze salades zijn volledige maaltijdhoeveelheden en verkrijgbaar vanaf 4 personen. Voor aanvulling met andere mogelijkheden adviseren wij u de benodigde hoeveelheid:

Rundvleessalade (gegarneerd met luxe vleeswaren en vers seizoensfruit)
Rundvleessalade de luxe (extra aangevuld met 3 luxe hapjes p.p.)
Zalmsalade de luxe (gegarneerd met luxe verse vissoorten)
Pastasalade Italia (gegarneerd met olijven en Mediterraanse vleeswaren)
Waldorfsalade (gegarneerd met gegrilde kipfilet en vers seizoensfruit)
Kip-kerriesalade (gegarneerd met gegrilde kipfilet en vers seizoensfruit)
Kartoffelsalade (gegarneerd met luxe vleeswaren en vers seizoensfruit)