Worst en vleeswaren

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen. Wij doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn.

Specialiteiten

• Vlietpleinrollade
  • Rollette
  • Twents gebraad
  • Runderrollade

Toppers

• Gebraden gehakt (diverse soorten)
  • Achterham
  • Beenham
  • Rauwe ham
  • Serranoham
  • Leverworst
  • Kookworst
  • Gebraden fricandeau
  • Runderrookvlees
  • Gebraden rosbief
  • Zure zult
  • Pancetta
  • Boterhamworst
  • Blikzult
  • Cervelaat

licht bewolkt
Wind: ozo 2 m/sec
maandag
dinsdag

Op Koningsdag zijn wij gesloten.