Voor- en nagerechten

Voorgerechten naar eigen recept

Een kleine greep uit onze voorgerechten. Alle voorgerechten kunnen uitgebreid worden met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

  • Carpaccio tapenade: gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla.
    Per portie € 4,95

  • Carpaccio compleet: dun gesneden ossenhaas met rucola sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, dressing en kruiden. 
    Per portie
     € 6,95
  • Meloen en rauwe ham.
    Per stuk € 1,35

  • Roompaté: uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood.
    Per portie € 3,95
  • Garnalen cocktail: Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus. Per portie € 6,95
  • Vitello tonnato: dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken.
    Per portie € 6,95

Nagerechten uit eigen keuken

Voor een lekker nagerecht kunt u bij ons terecht.

U kunt kiezen uit

  • Verse fruitsalade
  • Diverse soorten bavaroise
  • Ijs met slagroom

Weersverwachting

A
Vandaag
4.8°C
onbewolkt
Wind: ono 6 m/sec
A
vrijdag
4°C
A
zaterdag
5°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 18:00 uur
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 19:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Vlietplein 107, 2986GK Ridderkerk
Telefoon: 0180-424741 Telefoon: 0180-424741
E-mail: ridderkerk@slagerijgelderblom.nl
KVK: 24249964