Varkensvlees

Wij willen ons graag onderscheiden met ons vlees. Het belangrijkste is dat het supervers, stevig en erg smaakvol is.

Ons varkensvlees komt van Milieukeur Varkensvlees. Milieukeur varkensvlees is dubbel duurzaam, omdat Milieukeur zowel eisen heeft voor een goede gezondheid en het welzijn van de varkens, als voor een betere leefomgeving van dier en mens. Lees meer op www.milieukeur.nl.

Net als vroeger

Weet u het nog, met een paar families een half varken kopen? Dat kan bij ons nog steeds en tegen een zeer vriendelijke prijs. Het enige wat wij van u vragen is om het half varken tijdig te bestellen en dat kan ook per mail.

Half varken kopen?

Van ons eerste klas varkensvlees maken wij, ook naar uw wens, met het beste rendement porties om te bewaren in de vriezer of koelkast. U krijgt hierbij de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Half varken Een half varken weegt circa 40-50 kg

Geportioneerd; verpakt voor in de vriezer € 4,45 per kg

Geportioneerd; verpakt op schaaltjes en geseald € 4,95 per kg

Geportioneerd; vacuüm verpakt € 5,45 per kg

Prijzen kunnen wekelijks iets variëren en misschien iets hoger of lager uitvallen.
Download de prijslijst hier »

Uit een half varken halen wij o.a.
  • Schnitzels
  • Hamlappen
  • Hamrollade
  • Ribkarbonade
  • Haaskarbonade
  • Schouderkarbonade
  • Filetlapjes
  • Filetrollade
  • Varkensoesters
  • Magere varkenslappen
  • Magere varkensrollade
  • Speklapjes
  • Krabbetjes
  • Varkenspoot
  • Gehakt
Tip

Dit is ook leuk om in groepsverband te verwerken in een workshop. Wij bewerken en verwerken het varken, geven uitleg en bereidingstips en de deelnemers kunnen al het vlees mee naar huis nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

onbewolkt
Wind: ono 6 m/sec