Kip & Kalkoen

Kip is geen stuntartikel, daarom besteden wij erg veel zorg en liefde aan de inkoop en de verwerking van dit geliefde product. U kunt met een gerust hart bij ons uitstekende kip kopen. Wij kopen uitsluitend Hollandse A-kwaliteit kip in, zonder deze te bewerken. U proeft wel degelijk het verschil. Onze kip is erg stevig en laat nagenoeg geen vocht los. Zo blijft de smaak behouden en heeft u weinig verlies in de pan.

Ons assortiment
  • Kipfilet
  • Gerookte kipfilet
  • Kipfilet blokjes
  • Kip haasjes
  • Kipschnitzels
  • Kip krokant schnitzels
  • Kip cordon bleu
  • Gemarineerde kipfiletjes
  • Maïskipfilet
  • Hele kip
  • Kippenpoten weinig bot
  • Kip karbonade
  • Kippenpoten
  • Kip drumsticks
  • Kipkluifjes/borrelpootjes
  • Kip loempia’s
  • Kipgehakt
  • Kippenlever
  • Kip haas saté

Uiteraard maken we wekelijks lekkere specialiteiten met kip. Gelrehoen kip is altijd op voorraad, andere soorten kip zijn op bestelling verkrijgbaar.
Wij verkopen ook kip uit de grill en een uitgebreid assortiment biologische kip en scharrelkip.

Scharrel kalkoen

Wij verkopen een goed stukje kalkoen. In de regel hebben wij altijd kalkoenbiefstuk, -schnitzels en -filet in huis. Tegen de feestdagen komt er weer een assortiment aan hele kalkoenen, kalkoendijen, kalkoendrumsticks en natuurlijk kunt u dit tussentijds ook altijd bestellen, ook via de mail. Scharrel kalkoen is enkel op bestelling verkrijgbaar. Voor meer informatie over kalkoen kunt u ook terecht bij wild & gevogelte.

Daarnaast voeren wij (sommige op bestelling) ook nog een assortiment aan biologische kip, scharrel kip en maïskip. Download de prijslijst hier »

licht bewolkt
Wind: ozo 2 m/sec
maandag
dinsdag

Op Koningsdag zijn wij gesloten.